ukenru
sogodni-vorog-uzhe-trichi-obstrilyav-pozitsiyi-os-na-donbasi

Сьогодні ворог уже тричі обстріляв позиції ОС на Донбасі

 • 8459 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. З початку поточної доби станом на 12 годину бойовики вже тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі. Про це повідомив речник прес-центру Міноборони Максим Праута під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Станом на 12-ту годину сьогодні, 6 липня, російсько-окупаційні війська здійснили 3 обстріли", - зазначив Праута.

Зокрема, за його словами, на луганському напрямку близько 5:30 ранку бойовики вели вогонь по опорних пунктах підрозділів Об’єднаних сил поблизу Хутора Вільного з міномету калібру 82 мм, а також станкових і ручних протитанкових гранатометів. Окрім того, у період з 5:50 до 6:35 бойовики випустили 42 120-ті міни та 7 мін 82-го калібру по позиціях військ ООС в районі Новотошківського.

На донецькому напрямку близько 4-ї години ворог з боку окупованої Саханки 20 хвилин вогнем зі стрілецької зброї провокував українських захисників Широкиного. За наявною інформацією, від початку поточної доби втрат у лавах Об’єднаних сил немає, втрати бойовиків у результаті вогню з боку українських військ уточнюються.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики на Донбасі чотирнадцять разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення та четверо - бойове травмування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП