ukenru
sogodni-viznachitsya-peremozhets-pari-1-16-finalu-ligi-yevropi-shakhtar-selta

Сьогодні визначиться переможець пари 1/16 фіналу Ліги Європи "Шахтар" – "Сельта"

 • 9996 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. У другій зустрічі 1/16 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" в Харкові прийматиме іспанську "Сельту", інформує УНН з посиланням на сайт "гірників".

Минулого четверга підопічні Паулу Фонсеки оформили мінімальну виїзну перемогу над "Сельтою" завдяки голу новачка колективу Бланко-Лещука (1:0). Тепер у грі в відповідь "помаранчево-чорних" задовольнить навіть нічия з будь-яким рахунком.

У поточному євросезоні "Шахтар" здобув перемоги у дев’яти зустрічах Ліги Європи поспіль і має шанс продовжити успішну серію.
Щодо іспанського супротивника, то за три дні після гри із "Шахтарем" галісійці провели зустріч чергового туру Ла Ліги. Команда Едуардо Беріццо в рідних стінах із великим рахунком обіграла "Осасуну" – 3:0. У середині першого тайму ефектну комбінацію "Сельти" завершив Сісто, а незадовго до фінального свистка відзначились Хосабед та Аспас, які вийшли на заміну.

Зауважимо також, що безпрограшна серія "Шахтаря" в усіх турнірах при керівництві команди Паулу Фонсеки триває 26 матчів – 61 забитий гол і 16 пропущених.

Варто відзначити, що "гірники" проведуть свій перший єврокубковий матч у Харкові. Раніше в міжнародних турнірах команда приймала суперників у Донецьку на "Донбас Арені" та у Львові на "Арені Львів".

Нагадаємо, що протистояння стартуватиме о 22:05 за київським часом.

Як повідомляв УНН, П.Фонсека очікує боротьби від футболістів "Сельти" за переможний результат до самісінького фінального свистка.

Українські Національні Новини

Спорт