ukenru
sogodni-vidbudutsya-pershi-matchi-shostogo-turu-kvalifikatsiyi-do-chs-2018

Сьогодні відбудуться перші матчі шостого туру кваліфікації до ЧС-2018

 • 14999 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. За розкладом європейського кваліфікаційного турніру до чемпіонату світу з футболу 2018 року у перший змагальний день шостого туру пройдуть дев'ять поєдинків, передає УНН.

У групі В португальці змагатимуться на виїзді з латвійцями. Португальці почали підготовку до матчу з Латвією і подальшого за ним Кубку конфедерацій з перемоги в товариському поєдинку з Кіпром (4:0). Гра відбулася в день, коли капітан чемпіонів Європи Кріштіану Роналду зробив дубль за "Реал" у фіналі Ліги чемпіонів УЄФА.

Лідер секстету В Швейцарія спробує продовжити переможну ходу у гостьовому протистоянні з Фарерськими островами. У третій грі аутсайдер Андорра прийматиме Угорщину.

У групі А у зустрічі лідерів французи в гостях змагатимуться із шведами. Також Білорусь прийматиме Болгарію, а Нідерланди – Люксембург.

У секстеті Н Бельгія після першої осічки у попередньому турі з Грецією (1:1) спробує взяти три очки у дуелі з Естонією. У боротьбі інших фаворитів групи Боснія і Герцеговина боротиметься на власному полі із греками. В іншому протистоянні Гібралтар прийматиме Кіпр.

Додамо також, усі зустрічі стартуватимуть о 21:45.

Як повідомляв УНН, у контрольному матчі напередодні гри проти Фінляндії у рамках відбору до ЧС-2018 національна збірна України з футболу зазнала мінімальної поразки від національної команди Мальти.

Українські Національні Новини

Спорт