ukenru
sogodni-v-ukrayini-do-15-gradusiv-tepla-1

Сьогодні в Україні до 15 градусів тепла

 • 14504 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. В Україні у четвер, 27 лютого, дощитиме, температура повітря впродовж доби - від 5 градусів морозу до 15 градусів тепла. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

"По Україні 27 лютого хмарно з проясненнями. Вночі у західних, північних та Вінницькій областях, вдень в Україні, крім південного-сходу, невеликий дощ", - повідомили синоптики.

Вітер південно-західний з переходом на Правобережжі на північно-західний 5-10 м/с, у південній та східній частинах пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 1-6° тепла; вдень 4-9°, у південних, східних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях та в Криму 10-15° тепла.

У Карпатах вночі помірний, вдень невеликий мокрий сніг; на дорогах місцями ожеледиця; температура протягом доби 0-5° морозу. 27 лютого у високогір'ї Закарпатської області зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рiвень).

По Києву 27 лютого також хмарно з проясненнями, невеликий дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° тепла, вдень 5-7°.

Нагадаємо, бабак Тимко передбачив, коли в Україну прийде весна.

Українські Національні Новини

Суспільство