ukenru
sogodni-v-bryusseli-vidbudetsya-zasidannya-radi-yes

Сьогодні в Брюсселі відбудеться засідання Ради ЄС

 • 31454 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. У понеділок, 21 січня, в Брюсселі відбудеться засідання Ради ЄС на рівні міністрів закордонних справ, в ході якою глави зовнішньополітичних відомств Євросоюзу можуть затвердити санкції проти офіцерів ГРУ РФ Анатолія Чепіги та Олександра Мішкіна, яких британська влада вважає безпосередньо причетними до отруєння колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля і його дочки Юлії нервово-паралітичною речовиною "Новачок" у місті Солсбері в березні 2018 року, передає УНН.

Так, темою засідання на сайті Ради значиться "дезінформація".

Засідання почнеться о 09:00 за брюссельським часом (10:00 за Києвом).

Раніше щодо можливості введення санкції ЄС щодо чотирьох російських офіцерів ГРУ, включаючи "туристів" з Солсбері, повідомляв журналіст "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк. За його словами, у списку також опинились 5 осіб з Сирії.

Зазначимо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін у понеділок, 21 січня, також перебуватиме в Брюсселі, де планує зустрітись двома єврокомісарами - Йоганнесом Ганом та Сесілією Мальмстрьом.

Як повідомляв УНН, у понеділок, 21 січня заплановано проведення тристоронніх  газових переговорів у форматі Україна-Росія-ЄС у Брюсселі.

Українські Національні Новини

Політика