ukenru
sogodni-ukrayinskiy-narod-vede-tri-viyni-lutsenko

Сьогодні український народ веде три війни – Луценко

 • 13497 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. На сьогоднішній день український народ веде три війни. Про це під час брифінгу у рамках "Острог FORUM - 2018" заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент УНН.

"Всі ми живемо в Україні в умовах трьох воєн. Саме три війни одночасно зараз веде український народ. Одна з них – це війна з російськими окупантами і проросійськими сепаратистами на Донбасі. Нам протистоять не тільки 40 тис. озброєних сепаратистів-терористів, не тільки тисячі російських офіцерів, які керують ними. Ця війна за незалежність і цілісність України", - підкреслив Ю.Луценко.

Як повідомляв УНН, Генеральний прокурор України Юрій Луценко запропонував створити спільну групу з Федеральним Бюро Розслідувань щодо розслідування справи екс-помічника президента США Дональда Трампа, Пола Манафорта.

Нагадаємо, три сенатори США написали листа Генеральному прокурору України Юрію Луценку з вимогою відповісти на низку запитань щодо розслідування справи Пола Манафорта, який у минулому очолював передвиборчий штаб нинішнього президента США Дональда Трампа, а також був політтехнологом і радником екс-президента Віктора Януковича. Листа від сенаторів-демократів Роберта Менендеса, Діка Дурбіна та Патріка Лігі від 4 травня оприлюднили на сайті сенатського комітету з міжнародних відносин.

Українські Національні Новини

Суспільство