ukenru
sogodni-na-donbasi-vzhe-zafiksovano-12-pritsilnikh-obstriliv-pozitsiy-zsu

Сьогодні на Донбасі вже зафіксовано 12 прицільних обстрілів позицій ЗСУ

 • 8690 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. З початку сьогоднішньої доби в зоні проведення бойових дій на Донбасі вже зафіксовано 12 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України. Про це повідомляє прес-центр Міністерства оборони України, передає УНН.

"З опівночі, станом на 09.00, вже зафіксовано 12 прицільних ворожих обстрілів оборонних позицій підрозділів Об’єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, вночі та зранку ворог вів обстріли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм по оборонцям Троїцького, Водяного, та двічі — по захисникам Залізного.

Вогонь з гранатометів та стрілецької зброї противник також вів в бік опорних пунктів українських захисників поблизу н.п. Гнутове, Водяне, Павлопіль, Широкине та Піски. По оборонцям Гнутового та Водяного зафіксовано спостерігався ворожий вогонь з озброєння БМП.

Підрозділи Об’єднаних сил вміло ведуть активну оборону. Внаслідок ворожих обстрілів втрат немає.

Нагадаємо, на окупованій території Луганської області був підірваний стратегічний міст в районі Іванівки - неподалік від окупованого Хрустального (до декомунізації Красний Луч - ред.). Хто підірвав споруду — наразі невідомо. Прямої дороги між Хрустальним і Луганськом тепер немає. Тому, місцеві жителі, які хочуть виїхати з населеного пункту, змушені об'їжджати через село Софіївка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП