ukenru
sogodni-na-donbasi-poraneno-ukrayinskogo-viyskovogo

Сьогодні на Донбасі поранено українського військового - штаб ООС

 • 15623 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. З початку поточної доби бойовики тричі обстріляли позиції українських військових на Донбасі, у результаті чого отримав поранення один український боєць. Про це у Facebook повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил, передає УНН.

"Від початку поточної доби противник тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Лебединське та Гнутове з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загалом ситуація на лінії зіткнення залишається під контролем Об’єднаних сил. Не зважаючи на досягнуті домовленості, ворог продовжує вогневі провокації уздовж усієї лінії розмежування, в тому числі й із застосуванням важкого озброєння. Найбільше напруження зберігається на луганському та маріупольському напрямках.

Нагадаємо, протягом минулої доби в зоні ООС бойовики 32 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. Під час ведення бойових дій протягом минулої доби один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще двоє отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП