ukenru
sogodni-na-donbasi-poraneno-dvokh-ukrayinskikh-viyskovikh

Сьогодні на Донбасі поранено двох українських військових

 • 13186 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. З початку поточної доби бойовики здійснили 9 обстрілів позицій українських військових на Донбасі. В наслідок чого отримали поранення двоє військовослужбовців. Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу ООС, передає УНН.

"Упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню. В тому числі – тричі з озброєння, забороненого Мінськими угодами… В ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вдень ворог відкривав прицільний вогонь по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Оріхове, Луганське, Шуми, Південне, Красногорівка, Мар'їнка та Павлопіль.

Опорні пункти наших військ поблизу Шумів та Південного були обстріляні зі стрілецької зброї, біля Красногорівки, Мар'їнки та Павлополя – стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів, у районі Кримського та Луганського противник також застосував станкові гранатомети. Вогневі нальоти із застосуванням мінометів 82-го калібру ворог здійснив по оборонцях Кримського та Оріхового, а позиції поблизу Луганського були обстріляні з мінометів калібру 120 мм.

У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл.

Нагадаємо, минулої доби, 3 жовтня, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами. Бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях наших військ, в тому числі — 5 разів із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП