ukenru
sogodni-kabmin-planuye-rozglyanuti-ugodu-z-nato-schodo-rozminuvannya

Сьогодні Кабмін планує розглянути угоду з НАТО щодо розмінування

 • 10497 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Сьогодні на засіданні члени Кабінету міністрів планують розглянути проект постанови про затвердження угоди з НАТО щодо реалізації проекту Трастового фонду альянсу з розмінування. Про це повідомляє УНН з посиланням на урядовий портал.

Відповідно до порядку денного засідання уряду, Кабмін розгляне проект постанови "Про затвердження Імплементаційної угоди між Кабінетом міністрів України та Організацією НАТО з підтримки та постачання про реалізацію проекту Трастового фонду НАТО із знешкодження вибухонебезпечних предметів та протидії саморобним вибуховим пристроям". Доповідати з цього питання буде міністр оборони Степан Полторак.

Крім того, в порядку денному уряду стоїть проект постанови "Про внесення змін до переліку товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, що походять з Російської Федерації".

Також міністр Мінсоцполітики надасть для затвердження Кабміном проект закону "Про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофиˮ.

Нагадаємо, з початку минулого року сапери відреагували на 1100 заявок про розмінування.

Як повідомляв УНН, від початку збройної агресії РФ на Сході України, внаслідок підриву на мінах та вибухонебезпечних залишках війни, постраждали 833 цивільні особи.

Українські Національні Новини

Політика