ukenru
snizhniy-tsiklon-peremistivsya-pivdennishe-obmezhennya-rukhu-diyut-u-chotirokh-oblastyakh

Сніжний циклон перемістився південніше: обмеження руху діють у чотирьох областях

 • 13613 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Циклон "Волкер", який вирує в Україні, перемістився південніше, наразі введено обмеження руху у чотирьох областях. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Укравтодору.

Цитата пресслужби Укравтодору:

"Циклон Волкер перемістився південніше: діють обмеження руху у чотирьох областях. Потужний відтер та інтенсивний снігопад не припиняють вирувати. Якщо вчора-позавчора найкритичніша ситуація була у західних регіонах, то тепер негода охопила й південний напрям", - вказали в агентстві.

Обмеження руху

Станом на зараз є обмеження руху у чотирьох областях, водночас у низці регіонів їх зняли:

Івано-Франківська область

З метою забезпечення ефективної роботи снігоприбиральної техніки, введено обмеження руху вантажного автомобільного транспорту на автомобільних дорогах державного значення з 11:00:

  • Р-24 Татарів - Камянець-Подільський, км 117+800 – 177+890 (м. Коломия - с. Устечко)
  • Р-20 Снятин - Тязів, км 0+000 – 27+300 (м. Снятин – м. Городенка)

Одеська область

Розпорядженням міського голови Одеси з 9:00 12 лютого рекомендовано заборонити в’їзд до обласного центру вантажного та великовагового транспорту на час несприятливих погодних умов.

Київ

У зв’язку з рішенням КМДА щодо недопущення накопичення великовагового транспорту в столиці через складні погодні умови та забезпечення безперебійної роботи снігоприбиральної техніки, з 8 лютого заборонено в’їзд до Києва вантажівок.

Волинська область

Залишаються чинними обмеження в русі для великовагових та великогабаритних транспортних засобів на окремих ділянках таких територіальних шляхів, де утворились сильні снігові замети:

  • Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – / Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ на ділянці смт Торчин – с. Шклинь;
  • Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ на ділянці м. Володимир-Волинський – с. Павлівка;
  • Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі на ділянці с. Павлівка – смт Локачі.

У зв’язку зі стабілізацією ситуації на дорогах, скасовано обмеження руху:

Львівська область

М-06 Київ – Чоп, км 500 - 567
М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська, км 59 – км 113.

Волинська область

Т-03-03 Луцьк – Радомишль – Демидівка – Дубно.

Доповнення

Сніговий циклон, який ввечері 10 лютого зайшов в західну Україну, охопив більшу територію країни. Складні погодні умови, які спостерігаються на заході, центрі та півночі, характеризуються випаданням значного снігу, сніговими заметами, дощем при мінусовій температурі повітря.

За даними Укргідрометцентру, місцями намело до 112 см снігу.

Українські Національні Новини

Суспільство