ukenru
snayperam-boyovikiv-dozvolili-obstrilyuvati-zsu-bez-dodatkovikh-komand-rozvidka

Снайперам бойовиків дозволили обстрілювати ЗСУ без додаткових команд – розвідка

 • 24084 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російсько-окупаційних військ дозволило снайперським парам обстрілювати особовий склад Збройних сил України без додаткових команд. Про це під час брифінгу повідомив представник пресцентру Міноборони полковник Максим Праута, передає УНН.

Повідомляється, що командування російсько-окупаційних військ має наміри активізувати застосування снайперів на лінії зіткнення для деморалізації особового складу Об’єднаних сил та провокування українських військових на відкриття вогню у відповідь.

"Зокрема, йдеться про надання дозволу снайперським парам на обстріли особового складу підрозділів ЗС України без додаткових команд за умов гарантованого ураження та дотримання заходів маскування, у т.ч. з позицій у "сірій зоні", - сказав Праута.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив про початок процесу розведення сил і засобів в Золотому Луганської області у вівторок, 29 жовтня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП