ukenru
smertelno-khvoriy-khlopchik-pomer-na-rukakh-santa-klausa

Смертельно хворий хлопчик помер на руках Санта-Клауса

 • 10234 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. В Америці у штаті Тенессі чоловік, який переодягається Санта-Клаусом, виконав бажання смертельно хворого хлопчика на Різдво. Він відвідав його перш, ніж хлопчик помер у нього на руках, передає УНН з посиланням ВСС.

Ерік Шмітт-Матцен поспішив до місцевої лікарні в Теннессі, коли отримав дзвінок від невиліковно хворого п’ятирічного хлопчика, який хотів побачити Санта-Клауса.

60-річний чоловік, який грає казкового персонажа, сказав, що подарував хлопчику подарунок і тримав його в обіймах, поки юнак не помер.

“Коли я відчув, що життя йде від нього, я підняв очі, і сльози текли по моєму обличчю. Тоді я подивився у вікно, і його мама почала сильно плакати”, — сказав він.

Зазначимо. що чоловік, який грає Санту, за спеціальністю інженер-механік і президент компанії із виготовлення дротових деталей. Він професійно грає цю роль протягом шести років.


“Це все ще важко пережити. Якщо хтось подзвонить, я зроблю це. Це боляче, але я наважусь”, — сказав пан Шмітт-Матцен, коли його запитали, чи продовжить він переодягатися Сантою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП