ukenru
smertelniy-vibukh-u-ssha-poshkodiv-vidomu-kolektsiyu-porsche

Смертельний вибух у США пошкодив відому колекцію Porsche

 • 14304 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Вибух газу в американському штаті Північна Кароліна забрав життя однієї людини і поранив 25 інших, а також пошкодив будівлю, в якому зберігається всесвітньо відома колекція рідкісних автомобілів Porsche. Про це УНН повідомляє з посиланням на AP.

Експозиція Ingram Collection розташована поруч з будівлею у місті Дарем, яка обвалилася у середу. Будівля, де виставлені німецькі спортивні автомобілі, була сильно пошкоджена. Близько половини її даху обвалилося.

Подробиць про які-небудь пошкоджені колекційні автомобілі не було.

У колекції є рідкісні автомобілі, зокрема, купе Gmünd, рання модель, яка відмежовує пересічного шанувальника Porsche від "істинного віруючого", відзначає видання.

Експозиція закрита для публіки. Але, згідно з повідомленнями ЗМІ, її відвідали такі любителі Porsche, як Джеррі Сайнфельд, Джей Лено та інші.

Колекція належить Роберту Інграму, генеральному партнеру венчурної фірми, який раніше працював генеральним директором великої фармацевтичної компанії.

I climbed to the top of our parking garage to get this footage of a reported gas leak in Durham @WRAL pic.twitter.com/0whWsfU4s1

— Christian Leonard (@ChristianLnrd) 10 апреля 2019 г.

Українські Національні Новини

Новини Світу