smertelne-dtp-na-blokpostu-u-kiyevi-drager-pokazav-scho-vodiy-buv-tverezim

Смертельне ДТП на блокпосту у Києві: "драгер" показав, що водій був тверезим

 • 186700 переглядiв

Цитата

"Прилад "драгер" показав, що керманич перебував у тверезому стані, втім подальші експертизи покажуть, чи перебував він у стані наркотичного сп'яніння на момент ДТП", - сказала вона.

Деталі

Правоохоронці повідомили, що 25 липня о 00:05 на спецлінію "102" надійшло повідомлення, що на блокпосту поблизу метро Святошин водій Volkswagen скоїв ДТП з потерпілими. Попередньо встановлено, що 23-річний водій на великій швидкості скоїв наїзд на двох військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту. Потім автівка протаранила ще два припарковані автомобілі, в одному з яких також перебував військовий, зазначила Гірдвіліс.

"Унаслідок ДТП 49-річний солдат Нацгвардії від отриманих травм загинув. Його 26-річного товариша госпіталізували у лікарню. Третьому військовому надали допомогу на місці", - поінформували у поліції.

Наразі слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами. Затриманому погрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо

Офіс Генерального прокурора повідомив, що у ніч на вівторок у Святошинському районі столиці сталася смертельна ДТП. Під час комендантської години автомобіль збив військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На берег в Запорізької області викинуло загиблих дельфінів

     • 173953 переглядiв