ukenru
smertelna-dtp-u-kharkovi-tri-rodini-zagiblikh-podadut-tsivilniy-pozov

Смертельна ДТП у Харкові: три родини загиблих подадуть цивільний позов

 • 28145 переглядiв

ХАРКІВ-КИЇВ. 6 лютого. УНН. Три родини загиблих у смертельній ДТП, що сталась у жовтні в Харкові, будуть подавати цивільний позов. Про це напередодні підготовчого засідання заявив адвокат трьох постраждалих родин Сокол, Кобизєвих та Умаєвих, передає кореспондент УНН.

“Подані цивільні позови трьох сімей, які визнані потерпілими. У цих позовах компенсація лише моральної шкоди у сумі мільйона гривень щодо кожного загиблого. Цивільний позов стосовно і Зайцевої, і Дронова. Ніяких переговорів, що стосуються добровільної компенсації, мої підзахисні не хочуть”, — розповів адвокат Дмитро Марцонь.

Як повідомляв УНН, сьогодні у Київському районному суді відбудеться підготовче засідання усправі резонансної ДТП.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 18 жовтня 2017 року близько 20:40 у Харкові на перехресті вул.Сумської та вул. Мечникова. Автомобіль “Lexus RX” під керуванням 20-річної Олени Зайцевої, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем “Volkswagen Touareg”. Унаслідок зіткнення “Lexus” вилетів на тротуар і наїхав на 11 пішоходів, 5 з яких загинули на місці. Ще одна дівчина померла від отриманих травм у лікарні вранці 26 жовтня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП