ukenru
smertelna-dtp-na-sumschini-vodiy-avto-povodivsya-na-dorozi-neadekvatno

Смертельна ДТП на Сумщині: водій авто поводився на дорозі неадекватно

 • 16210 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Легковик та мікроавтобус зіткнулися у Роменському районі Сумської області, внаслідок чого загинули дві людини. Про це повідомила керівник відділу комунікації ГУНП у Сумській області Ельвіра Біганова у Facebook, передає УНН.

"Подія сталася в Роменському районі. Там зіткнулись легковик БМВ та мікроавтобус "Фольксваген Транспортер". В результаті дівчина та молодий чоловік, котрі знаходились у легковику, загинули. Водій буса отримав тяжкі тілесні ушкодження і перебуває у лікарні", – йдеться в повідомленні.

Речниця зазначила, що правоохоронці стали свідками ДТП.

"Повідомлення про те, що водій легкового автомобіля БМВ порушує всі можливі правила дорожнього руху та поводиться на дорозі неадекватно, до поліції Недригайлівського району надійшло від одного з місцевих жителів, котрий своїм автомобілем їхав у тому ж напрямку. Для перевірки цього повідомлення вирушив екіпаж "швидкого реагування" Недригайлівського відділення поліції", – написала речниця.

Однак за декілька хвилин заявник знову вийшов на зв’язок з поліцією. Він повідомив, що порушник зупинився та різко змінив напрямок руху, попрямувавши назад до Ромнів. Назустріч йому виїхала інша група поліцейських – Роменського відділу поліції.

"Попереду нашого екіпажу по основній дорозі їхав мікроавтобус "Фольксваген-Транспортер", тож саме він і став жертвою того самого водія-порушника, котрий раптово, на величезній швидкості виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у "Фольксваген". Наш екіпаж фактично став свідком дорожньої аварії. Тож видається більш ніж дивним той факт, що ЗМІ поширили інформацію про начебто переслідування автомобіля порушника нашими працівниками, в той час як наш екіпаж їхав йому назустріч. Працівники поліції негайно викликали "швидку", котра забрала потерпілого водія мікроавтобуса з тяжкими травмами та доправили його до лікарні. За десять хвилин після ДТП на місце події прибули наші колеги з Недригайлівського ВП, котрі виїхали на попередній виклик", – прокоментував заступник начальника Роменського відділу поліції Андрій Перелазний.

Як з'ясувалося, за кермом БМВ перебувала дівчина. Власник автівки знаходився поруч на пасажирському сидінні. Обоє загинули.

"Зі слів односельців загиблого, молодий чоловік два останні дні дуже активно "відпочивав", розпиваючи спиртне. У нього вдома залишилася вагітна дружина", – розповіли в ГУНП.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі людей).

Нагадаємо, у Миколаївській області автомобіль злетів у кювет та зіткнувся з деревом. Постраждали 3 людей, 5 загинули.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП