ukenru
smert-uvyaznenogo-u-vinnitskiy-ustanovi-vikonannya-pokaran-zaversheno-rozsliduvannya-vidnosno-7-osib

Смерть ув’язненого у Вінницькій установі виконання покарань: завершено розслідування відносно 7 осіб

 • 15624 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Завершено досудове розслідування відносно 6 працівників Державної установи "Вінницької установи виконання покарань №1" та одного засудженого у справі щодо смерті ув’язненого. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ДБР.

"Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, завершили досудове розслідування відносно 6 працівників Державної установи "Вінницької установи виконання покарань №1" та одного засудженого, що відбуває покарання у державній установі", - йдеться у повідомленні.

Так, слідством встановлено, що у 13 липня 2019 року 6 працівників державної установи завели одного із засуджених, 59-річного чоловіка, в окреме приміщення, у якому його побили (завдавши йому не менше 85 ударів). Під час побиття потерпілого у діях 5 працівників установи виконання покарань містилися ознаки катування.

Повідомляється, що після побиття, працівники установи доставили постраждалого до камери, де вже інший засуджений завдав йому тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого.

Нагадаємо, на Вінниччині шістьом службовим особам Державної установи "Вінницька установа виконання покарань (№1)" оголошено про підозру у причетності до смерті ув'язненого.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП