ukenru
sluzhbovtsya-suditimut-za-roztratu-200-tis-grn-derzhkoshtiv-na-kiyivschini

Службовця судитимуть за розтрату 200 тис. грн держкоштів на Київщині

 • 7816 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Директора товариства з обмеженою відповідальністю судитимуть за розтрату 200 тис. грн держкоштів на Київщині. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Встановлено, що у кінці 2015 між відділом освіти Білоцерківської РДА та директором товариства з обмеженою відповідальність укладено договір щодо виконання капітального ремонту фасаду дитячого навчального закладу у с. Піщана Білоцерківського району.

Директор товариства при складанні акту приймання виконаних будівельних робіт вніс до нього неправдиві відомості про обсяги та вартість виконаних ремонтно-будівельних робіт, що призвело до завищення вартості фактично виконаних робіт на суму майже 200 тисяч гривень.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

У ході досудового розслідування директором підприємства було добровільно відшкодовано у повному обсязі бюджетні кошти у сумі майже 200 тисяч гривень, на яку було ним завищено вартість фактично виконаних робіт.

Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП