ukenru
slugi-proveli-u-fraktsiyi-golosuvannya-schodo-rozglyadu-zakonu-pro-zbroyu-rezultati

"Слуги" провели у фракції голосування щодо розгляду закону про зброю: результати

 • 19593 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. "Слуги народу" провели голосування у своїй фракції щодо розгляду закопроекту про обіг зброї. Як повідомив нардеп Олександр Качура, більшість "за" те, щоб винести питання на розгляд в залі з можливістю відправки його на повторне перше читання, передає УНН

Цитата

"Було проведено голосування всередині фракції з приводу питання розгляду закопроекту про обіг зброї", - написав Качура у своєму Telegram-каналі.

Деталі

За його словами, було два варіанти розвитку подій: взагалі не розглядати даний законопроект або винести на розгляд в залі з можливістю відправки його на повторне перше читання.

"58,2% фракції прийняли рішення відповідно до графіка пленарних засідань розглянути даний законопроект в першому читанні з можливістю відправки документа на доопрацювання. Так що чекаємо голосування!" - повідомив Качура.

Нагадаємо

Голова комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, глава робочої групи Денис Монастирський раніше повідомив, що 18 лютого Верховна Рада розгляне законопроект № 4335 “Про обіг цивільної вогнепальної зброї та бойових припасів до неї”. Нардепи від “Слуги народу” прийняли рішення про вільне голосування фракції з цього питання. 

Як повідомляв УНН, під час засідання 20 січня комітет ВР з питань правоохоронної діяльності погодив проект закону № 4335 “Про обіг цивільної вогнепальної зброї та бойових припасів до неї”.

Передбачається зокрема, що за аналогією з Посвідченням водія, буде запроваджено Посвідчення власника зброї, у якому зазначаються категорії зброї, яку може набути власник Посвідчення. Крім цього на кожну одиницю зброї впроваджується технічний паспорт, у якому зазначаються відомості про власника та серійний номер зброї.

Українські Національні Новини

Політика