ukenru
slugi-narodu-viklikali-premyera-na-fraktsiyu-dlya-poyasnen-schodo-proektu-byudzhetu-2020

"Слуги народу" викликали Прем'єра на фракцію для пояснень щодо проекту Бюджету-2020

 • 12118 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Фракція "Слуга народу" викликала Прем'єр-міністра Олексія Гончарука на засідання фракції для пояснень щодо проекту Держбюджету-2020. Про це повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Вчора була зроблена така диверсія – хтось, мабуть з Мінфіну, виклав таблицю з розподілом субвенцій по округах. Наші депутати і представники комісії з інших фракцій кажуть, що ця таблиця невірна. Треба зараз провести розслідування… Ми викликали Прем'єра для того, щоб він підтвердив, що ця інформація не відповідає дійсності, що це фейковий документ, і що ми будемо робити, щоб знайти цих людей", - зазначив Арахамія.

За його словами, викладання такої інформації було зроблено для того, щоб "посіяти смуту" між мажоритарниками. Як зазначив голова фракції СН, нардепи дійсно були обурені, оскільки розподіл коштів у документі був несправедливим.

При цьому він додав, що фракція наразі працює над створенням об'єктивної методології розподілу субвенцій між мажоритарними округами.

Варто зазначити, що засідання фракції СН відбувається під час перерви в засіданні ВРУ, яка мала завершитись іще о 12:30, втім триває станом на 13:20.

Нагадаємо, питання до членів Кабінету міністрів під час години запитань до уряду мають задаватись із погодженою тематикою, тож урядовці не будуть відповідати на питання щодо закритого режиму проведення засідання аграрного комітету.

Українські Національні Новини

Політика