ukenru
sluga-narodu-poskarzhivsya-na-nakhabni-peredviborchi-metodi-miskogo-golovi-chernigova

"Слуга народу" поскаржився на нахабні передвиборчі методи міського голови Чернігова

 • 20294 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко особисто тиснув на підприємця за те, щоб той віддав білборд, що визначався під політичну агітацію партії "Слуга народу". Про це УНН розповів народний депутат Олег Семінський.

Нардеп пояснив, що саме це стало передумовою конфлікту, який виник навколо білборда з кандидатом від «Слуги народу» в мери Чернігова, коли Семінський став учасників інциденту з бійкою та спусканням шин в автівок.

"Я з Олександром Ткаченком (власник компанії із розміщення білбордів – ред.) зустрічався тижнів три тому, коли вони хотіли розірвати договір на розміщення білбордів. Я пояснив: ви не праві, ви взяли кошти - договір чинний, і він мені пообіцяв, що "все буде нормально". А потім він мені заявив, що нічого не може зробити, бо на нього тисне Атрошенко (мер Чернігова - ред.), телефонує. На що я пожартував: "хай тобі хоч Папа Римський телефонує - договір чинний". Це у такій ситуації є пряме втручання Атрошенка і таке нахабство "перегинати через коліно" і втручатися у господарські відносини через політику", - зазначив народний депутат.

Він наголосив, що у цій історії лише відстоював права свого однопартійця на білборд, а щодо спускання шин в автівках підкреслює, що лише намагався завадити своїм переслідувачам втекти з місця подій.

"Я не порізав колеса, я їм просто спустив. Ці два авто – вони підрізали кілька разів моє. Фактично, ми їздили по місту і ганялися, хто перший переклеїть плакати з білбордів. Тому я, коли побачив, що ввечері стоять автомобілі – для того, щоб вони не зникли з місця події, я спустив шини. Викликали поліцію, поліція приїхала, ми розібралися, накачали шини, склали протокол, і всі роз'їхалися мирно. За даним фактом я звернувся до СБУ, до ДБР і до НПУ про переслідування цими автомобілями мене, як нардепа - з проханням порушити кримінальне провадження. Про результати згодом вам розкажу", - додав нардеп.

Раніше УНН писав, що у Чернігові народний депутат зі "Слуги народу" Олег Семінський не поділив білборд із чинним мером Чернігова Владиславом Атрошенком.

Українські Національні Новини

Політика