slidom-za-surovikinim-general-polkovnika-yudina-zvilnili-z-armiyi-rf-roszmi

Слідом за суровікіним: генерал-полковника юдіна звільнили з армії рф - росЗМІ

 • 1641970 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. генерал-полковника андрія юдіна звільнено з лав російських військ, повідомляють росЗМІ, пише УНН. Його разом із своїх начальником, екскомандувачем об'єднаного угруповання військ рф в Україні, сергієм суровікіним, утримують у СІЗО москви.

Деталі

З лав збройних сил рф звільнено генерал-полковника андрія юдіна, заступника головнокомандувача пкс рф Сергія Суровікіна, якого напередодні, як писали росЗМІ, помістили у слідчий ізолятор "лефортово" в москві.

За інформацією російських журналістів, генерала суровікіна підозрюють у держзраді, оскільки він міг знати про підготовку заколоту керівника ПВК "вагнер" євгена пригожина і, можливо, допоміг йому в цьому.

Доповнення

За даними аналітиків Інституту вивчення війні, арешт генерала армії рф сергія суровікіна може свідчити про те, що кремль намагається позбутись нелояльних осіб у міністерстві оборони. російського офіцера могли примусити закликати власника ПВК "вагнер" зупинити заколот. Але тепер суровікіна, можливо, звинуватять у помилках російської армії, щоб відбілити репутацію Кремля.

Нагадаємо

РосЗМІ раніше повідомляли, що у рф генерала сергія суровікіна, який один час керував "сво", відправили до СІЗО "лефортово". Начебто через те, що той вирішив стати на бік пригожина під час повстання. Більш того, до заколоту могли бути причетні й інші російські генерали.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі