ukenru
slidchogo-politsiyi-pidozryuyut-u-vikradenni-5-tisyach-dolariv

Слідчого поліції підозрюють у викраденні 5 тисяч доларів

 • 7388 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Слідчого поліції підозрюють у викраденні 5000 доларів США речових доказів. Про це УНН повідомили у прес-службі Державного бюро розслідувань.

"Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, повідомили про підозру слідчому підрозділу територіального відділу Нацполіції Київської області у викраденні з службового кабінету речових доказів", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, правоохоронець викрав 5 тис. доларів США та 3 200 гривень речових доказів, що були вилучені його колегою під час проведених слідчих дій у кримінальному провадженні.

Частину вказаних коштів підозрюваний витратив на власні потреби, а ще 1000 доларів США зберігав за місцем проживання в кімнаті гуртожитку, які були вилучені під час обшуку.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Також скеровано до суду клопотання про відсторонення поліцейського від посади.

Правоохоронець підозрюється у таємному викрадення чужого майна, що завдало значної шкоди потерпілому (ч. 3 ст. 185 КК України).

У разі доведення вини, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Нагадаємо, на Сумщині прокурора судитимуть за хабар у 3,5 тисячі доларів

Українські Національні Новини

Кримінал та НП