ukenru
slidchi-rf-poprosili-podovzhiti-aresht-ukrayinskim-moryakam-do-kintsya-lipnya-advokat

Слідчі РФ попросили подовжити арешт українським морякам до кінця липня - адвокат

 • 8706 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Слідчі в російському суді просять продовжити арешт українським військовополоненим морякам до 26 липня. Про це повідомив адвокат Сергій Бадамшин на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Слідство клопоче про продовження терміну утримання під вартою полоненим українським морякам до 26 липня 2019 року. Термін слідства у справі продовжено до 25 серпня 2019 року", - написав Бадамшин.

Нагадаємо, омбудсмен Людмила Денисова в Москві обговорила з послом ЄС суди над українськими моряками.

Після зустрічі з послом ЄС в РФ Маркусом Едерером вона повідомила, що представники європейських держав, які знаходяться в РФ, будуть присутні на судових слуханнях щодо військовополонених.

25 листопада 2018 року прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли і захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катерів "Бердянськ" і "Нікополь" і рейдового буксира "Яни Капу", які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в Чорному морі в порт Маріуполь в Азовському морі. Після цього 24 українських моряків заарештували в Криму, потім їх перемістили в російські СІЗО в Москві.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП