ukenru
skorokhod-ta-polyakov-porushuvali-domovlenosti-fraktsiyi-sluga-narodu-korniyenko

Скороход та Поляков порушували домовленості фракції "Слуга народу" - Корнієнко

 • 16545 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Виключені з фракції "Слуга народу" Анна Скороход та Антон Поляков систематично порушували домовленості щодо позиції фракції. Про це заявив перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко у кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

"Порушення домовленостей щодо спільної позиції по тих питаннях, що фракція спілкувалася", - розповів він, відповідаючи на питання про причини виключення депутатів з фракції.

Також він прокоментував ситуацію з чоловіком депутата Анни Скороход, який тиснув та погрожував депутатам Верховної Ради.

"Він намагався на комітети потрапити, спілкувався з нашими депутатами. Він спілкувався з депутатами не з приводу дружини чи побутових питань… Ми зараз ведемо роботу з депутатами, щоб вони не побоялися це передати у правоохоронні органи", - додав Корнієнко.

Він розповів, що під час перевірки кандидатів під час вступу в партію на це не звернулася належна увага.

"Можливо, тоді ми цим фактам не надали належної ваги, є факт якоїсь обставини у житті людини, у даному випадку сімейні обставини, а є факти, які під час роботи Ради почали проявлятися. У людини може бути чоловік, дружина і так далі, все може бути окей, якщо це не впливає на процес", - зазначив Корнієнко.

Також він додав, що з депутатом Антоном Поляковим проводив діалоги та бесіди з приводу його голосування у ВР.

"Я з ним проводив діалоги та бесіди щодо дуже чутливих законопроектів – це земля і по розрахунковим апаратам, ФОПам, і по 1008 (проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності органів суддівського врядування - ред.), здається, він теж не голосував. По чутливих законах у нього була своя позиція, і вона ідеологічно відрізнялася від фракції. Мова йде не тільки про дисциплінарний момент. Якщо людина систематично не погоджується з думкою фракції, навіщо нам бути разом?" - пояснив він.

Як раніше повідомляв УНН, народний депутат від фракції "Слуга народу" Анна Скороход публічно звинуватила владу у переслідуванні чоловіка через голосування всупереч рішенням фракції. Водночас у ГПУ розповіли про затримання чоловіка нардепа Скороход і про те, чому це сталося.

Після чого голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що буде ініціювати виключення Анни Скороход з фракції за те, що вона голосує всупереч рішенням фракції.

Парламентська фракція “Слуга народу” під час сьогоднішнього засідання фракції виключила з неї Анну Скороход та Антона Полякова.

Українські Національні Новини

Політика