ukenru
skandal-rozgorayetsya-spivrobitnikiv-borisa-dzhonsona-zvinuvatili-u-novikh-vechirkakh-na-lokdauni

Скандал розгорається: співробітників Бориса Джонсона звинуватили у нових вечірках на локдауні

 • 19702 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Співробітників офісу британського прем'єра Бориса Джонсона звинуватили у проведенні двох вечірок у резиденції голови уряду на Даунінг-стріт, 10 у Лондоні напередодні похорону герцога Единбурзького, повідомило британське видання The Telegraph, пише УНН.

Деталі

"Прощальні заходи для співробітників офісу № 10 пройшли напередодні похорону герцога, на якому Її Величність була змушена скорбіти на самоті через COVID-правила", - пише видання.

За даними ЗМІ, на заходах були присутні близько 30 людей, які пили алкоголь і танцювали під музику до ранку 17 квітня.

Обмеження на той час забороняли перебування в одному у приміщенні представників різних домогосподарств.

В офісі британського прем'єра сказали, що було вимовлено прощальну промову, але не стали коментувати, коли його запитали, чи були випивка та танці, пише BBC.

Прес-секретар підтвердила, що колишній директор Бориса Джонсона у зв'язках із громадськістю Джеймс Слек "вимовив прощальну промову", щоб подякувати колегам перед тим, як обійняти нову посаду заступника редактора газети Sun.

Джонсон, як вказано, не був присутнім на жодному зібранні, оскільки провів вихідні у своєму заміському маєтку Чекерс.

Доповнення

Раніше в ЗМІ просочилося відео, на якому співробітники офісу Джонсона жартують про те, як пояснити громадськості проведення ще однієї вечірки під час локдауну. Джонсон тоді був змушений виправдовуватися перед парламентом.

Згодом стало відомо, що прем’єр-міністра Великої Британії сфотографували в садку на Даунінг-стріт разом з дружиною, компанією до 17 співробітників та частуванням 15 травня 2020 року, хоч на той момент у Британії разом могли зустрічатися лише двоє людей, лише на відкритому повітрі та на відстані не менше 2 метрів.

Українські Національні Новини

Новини Світу