ukenru
skandal-navkolo-kontraktu-messi-barsa-bude-suditisya-z-gazetoyu-scho-rozkrila-umovi

Скандал навколо контракту Мессі: "Барса" буде судитися з газетою, що розкрила умови

 • 14875 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Футбольний клуб "Барселона" має намір подати позов проти газети El Mundo, яка оприлюднила умови контракту з форвардом Ліонелем Мессі. Відповідну заяву в неділю, 31 січня, зробила команда, передає УНН.

Цитата

"Футбольний клуб "Барселона" категорично заперечує будь-яку відповідальність за публікацію документа і буде вживати відповідні судові заходи проти газети El Mundo за будь-які збитки, які можуть бути заподіяна в результаті цієї публікації", - йдеться в повідомленні.

Деталі

У неділю іспанська газета El Mundo опублікувала деталі контракту форварда Леонеля Мессі з каталонським клубом "Барселона", який був укладений в 2017 році.

Згідно з даними журналістів, за чотири роки дії контракту футболіст повинен отримати більше 555 млн євро. На даний момент він вже отримав орієнтовно 92% виплат, які включають в себе фіксовану заробітну плату, вартість прав на використання зображення Мессі, а також ряд багатомільйонних бонусів, доплат і окремі грошові винагороди в залежності від досягнутих цілей.

Пізніше стало відомо, що адвокати Мессі через витік даних про контракт футболіста з клубом готуються подавати до суду, зокрема, на керівництво клубу, колишнє і теперешнє.

Українські Національні Новини

Спорт