sk-rf-zapustiv-youtube-proekt-pro-vinnikh-u-zlochinakh-na-donbasi

СК РФ запустив YouTube-проект про "винних у злочинах на Донбасі"

 • 9587 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Слідчий комітет Росії запустив проект "Україна. Хроніка полум'яних років" і на своєму YouTube-каналі збирається назвати "всіх причетних осіб" до злочинів на сході України. Про це йдеться в преамбулі проекту, передає УНН з посиланням на сайт СК РФ.

"Слідчий комітет Росії фіксує всі випадки замаху на життя мирних громадян Донбасу, прицільного обстрілу житлових будинків, шкіл, лікарень, магазинів. Слідчі встановлюють усіх причетних до цих злочинів осіб: і тих, хто давав команди стрільби на ураження біля артилерійських установок, і тих, хто віддавав накази в Києві, в кабінетах міністерства оборони України, штабі Нацгвардії", - заявляють в Слідчому комітеті.

Так, коли "конфлікт на Донбасі стихне", йдеться в приамбулі, обов'язково повинен відбутися судовий процес "над тими, хто розв'язав цю війну зі своїм народом".

"На офіційному каналі Слідчий комітет Російської Федерації представить результати слідства, покаже підозрюваних і обвинувачених у смерті мирних громадян Донбасу. Від відповідальності ніхто не втече", - вважають у відомстві.

Як повідомляв УНН, СК РФ за чотири місяці відкрив 70 справ на українських військових.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    СК РФ запустив YouTube-проект про "винних у злочинах на Донбасі"

     • 9587 переглядiв

    Справу Труханова розглянуть по суті 19 липня

     • 12113 переглядiв

    ЦВК скасувала реєстрацію одного з кандидатів у нардепи

     • 14363 переглядiв

    На Донеччині поліції здались двоє екс-бойовиків "ДНР"

     • 8674 переглядiв