ukenru
situatsiya-v-zoni-oos-pislya-obidu-zalishilasya-stabilnoyu

Ситуація в зоні ООС після обіду залишилася стабільною

 • 10853 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. З початку цієї доби незаконні збройні формування один раз відкрили вогонь по позиціях українських військових у зоні проведення операції Об’єднаних сил. Про це повідомляє УНН із посиланням на зведення прес-центру ООС.

"Від початку поточної доби Збройні Сили України дотримувалися сталого режиму припинення вогню, тоді як збройні формування Російської Федерації та її найманці порушили безстрокову заборону на використання будь-якої зброї", - йдеться у зведенні.

За даними штабу, ворог відкривав вогонь по українських захисниках з ручного протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив обстріл позицій Об'єднаних сил неподалік Причепилівки з напрямку Жолобка – з ручного протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета", - зазначили у штабі.

В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав поранення.

Нагадаємо, станом на 12:00 бойовики здійснили один обстріл позицій Об’єднаних сил, внаслідок якого поранено українського військовослужбовця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП