ukenru
situatsiya-v-zoni-oos-odin-viyskoviy-zaginuv-odin-poraneniy

Ситуація в зоні ООС: один військовий загинув, один поранений

 • 9318 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Сьогодні, 22 квітня, внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та один український захисник отримав поранення. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-центр ООС.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації 11 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, з них двічі – із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння – мінометів калібру 82 мм.

На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" збройні формування Російської Федерації тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Мар'їнка; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Павлопіль; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Авдіївка.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник вісім разів обстріляв позиції наших захисників: з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Новоолександрівка; тричі – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля передмістя Попасна; двічі – з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї – поблизу населеного пункту Катеринівка; двічі – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля села Золоте-4, з населеного пункту Золоте-5.

Зазначимо, сьогодні УНН повідомляв, що окупанти намагаються стежити за підрозділами ООС за допомогою безпілотників. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП