situatsiya-u-bakhmuti-vkray-skladna-ale-vse-kontrolovano-misto-lishayetsya-nayzapeklishoyu-tochkoyu-na-vsomu-fronti-danilov

Ситуація у Бахмуті вкрай складна, але все контрольовано: місто лишається найзапеклішою точкою на всьому фронті - Данілов

 • 1100774 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. У місті Бахмут Донецької області, яке на сьогодні залишається найзапеклішою точкою вздовж всієї лінії фронта, ситуація вкрай складна, але все контрольовано, заявив в ефірі телемарафону секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов напередодні ввечері, передає УНН.

Деталі

Він зазначив, що Бахмут вже 4 місяці залишається гарячою точкою, і вже 4 місяці не сходить з радарів Ставки Верховного Головнокомандувача.

Цитата

“Вчора (2 березня - ред.) була доповідь наших генералів щодо ситуації у Бахмуті. Так, ситуація складна, але ми розуміємо, що це наша земля, і ми її маємо захищати. Наші захисники роблять спільно з захисницями все для того, щоб ворог не просувався там. Саме на цьому напрямку щоденно йде велика кількість загиблих з боку терористів. Наші воїни нищать їх кожного дня, кожної години. І там тривають запеклі бої на сьогоднішній день по всій лінії фронта. Ситуація вкрай складна, вона там не проста. Але, ще раз наголошую, військові знають, що робити. Тому все контрольовано”, – додав Данілов.

Доповнення

Командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав Бахмут і заслухав доповіді командирів про стан справ.

2 березня у Генштабі повідомили, що окупанти продовжують штурмувати місто Бахмут Донецької області. Водночас українські захисники відбивають ворожі атаки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Байден та Шольц обіцяють покарати росію за війну в Україні

     • 1335650 переглядiв

    Вітряно і до 11° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 924004 переглядiв

    За минулу добу ворог обстріляв дві громади Миколаївщини

     • 753606 переглядiв

    За минулу добу на Донеччині окупанти вбили дві людини

     • 781207 переглядiв

    Ще плюс 820 окупантів: Генштаб оновив дані про втрати ворога

     • 1223699 переглядiв

    Окупанти знову обстріляли Нікопольщину

     • 775203 переглядiв