ukenru
situatsiya-na-svitlodarskiy-duzi-zagostrilasya-minoboroni

Ситуація на Світлодарській дузі загострилася - Міноборони

 • 8182 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Протягом минулої доби незаконні збройні формування у районі Луганського обстрілювали українські позиції більше п’яти годин з артилерії, танків, мінометів та легкого озброєння. Про це сьогодні сказав на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

"На Світлодарській дузі обстановка знову загострилася. Сумарно бойові дії у районі Луганського велися більше п’яти годин, впродовж яких ворог проводив масовані артилерійські, танкові та мінометні обстріли, а також активно відкривав вогонь з легкого озброєння", - наголосив А.Лисенко.

Також, за його словами, не припиняються обстріли з боку бойовиків навколо Горлівки, особливо – на її північних околицях.

"На цій ділянці фронту важке озброєння противник застосовував виключно в темну пору доби, вдень віддаючи перевагу провокаціям із застосуванням стрілецької зброї. За добу російсько-окупаційні війська випустили у бік наших позицій на півночі горлівського периметру близько 75 мін", - розповів речник Міноборони.

Нагадаємо, п’ятеро українських військових зазнали поранень минулої доби, з 5 на 6 березня, в зоні АТО.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП