ukenru
situatsiya-na-kpvv-u-rayoni-oos-u-chergakh-zranku-ponad-200-avtivok

Ситуація на КПВВ у районі ООС: у чергах зранку понад 200 автівок

 • 8750 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. На контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил у чергах застрягли 240 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби. 

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 30/40; "Мар’їнка" – 0/80; "Новотроїцьке" – 20/50; "Гнутове" – 10/10", - йдеться в повідомленні.

Також у пресслужбі додали, що 30 жовтня на КПВВ "Майорське" прикордонниками Краматорського загону спільно з ДФС в автомобілі громадянина України виявлено товари народного споживання на загальну суму близько 30 тисяч гривень. Виявлені товари передано представникам ДФС.

Крім того через КПВВ "Новотроїцьке" на тимчасово окуповану територію прослідувало 9 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Загальна вага вантажу 132,3 тонни.

За минулу добу через КПВВ прослідувало понад 38,6 тисячі осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів. 

Контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились згідно осіннього графіку. У рамках запровадження режиму "жовтий" - усі контрольно-пропускні функції здійснюється з посиленими заходами безпеки.

Нагадаємо, 30 жовтня у районі проведення операції Об’єднаних сил введено режим "Жовтий", в рамках якого особи мають перебувати там за наявності документів, які посвідчують особу, а військовослужбовці уповноважені оглядати особисті речі.

Українські Національні Новини

Суспільство