ukenru
situatsiya-na-donbasi-boyoviki-trichi-porushili-rezhim-tishi

Ситуація на Донбасі: бойовики тричі порушили режим тиші

 • 11715 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Від початку доби і станом на 12.00 сьогодні, 16 листопада, бойовики порушили режим тиші тричі. Противник застосовував 82 ммміномети, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Про це повідомив капітан Михайло Шаравара з пресцентру Міністерства оборони України, передає УНН.

"Від початку поточної доби, і станом на 12.00 сьогодні, 16 листопада, російсько-окупаційні війська порушили режим тиші тричі. Противник застосовував 82 ммміномети, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Шаравари, від самого ранку противник вів вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по опорних пунктах підрозділів Об’єднаних сил біля Новолуганського та Майорська, що на Луганському напрямку.

"На Донецькому напрямку, збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції українських сил поблизу Старогнатівки, при цьому застосувавши заборонені міномети 82-го калібру та стрілецьку зброю", - додав він.

Станом на зараз ситуація стабільна та цілком контрольована українськими захисниками. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил упродовж поточної доби немає, повідомили у Міноборони.

Нагадаємо, за інформацією розвідки Об’єднаних сил, з 8 по 15 листопада 2019 року, втрати збройних формувань Російської Федерації склали 28 осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП