ukenru
sitnik-vvazhaye-scho-po-spravi-okhendovskogo-zibrano-dostano-dokaziv

Ситник вважає, що по справі Охендовського зібрано достаньо доказів

 • 8796 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. На думку детективів НАБУ по справі Охендовського зібрано достатньо доказів для складання обвинувального акту. Про таке в ексклюзивному інтерв’ю "5 каналу" заявив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, передає УНН.

"Ми підготували проект остаточної підозри, але у ході дискусії з нашими колегами з САП ми прийняли рішення скерувати ще декілька міжнародних доручень. Хоча на мою думку, зібраних доказів достатньо для передачі до суду. Але обвинувальний акт затверджує не директор НАБУ, а антикорупційний прокурор. На думку антикорупційного прокурора, потрібно ще витребувати ці данні з інших держав", – зазначив Ситник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситник наголосив на потребі створення антикорупційного суду

"Я сподіваюсь, що нам вдасться переконати прокуратуру і справа буде скерована до суду. На думку детективів по справі зібрано достатньо доказів для складання обвинувального акту", – наголосив він.

Нагадаємо, 13 грудня минулого року детективи НАБУ повідомили голові ЦВК Михайлу Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України (“Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище”). Вказані статті діяли на момент скоєння злочину.

Українські Національні Новини

Суспільство