ukenru
sitnik-niyakogo-proslukhovuyu-chogo-pristroyu-u-kabinet-kerivnika-sap-nikhto-ne-vstanovlyuvav

Ситник: ніякого прослуховую чого пристрою у кабінет керівника САП ніхто не встановлював

 • 8846 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник запевняє, що ніхто не збирався встановлювати прослуховуючий пристрій у кабінеті керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. Про це Ситник заявив сьогодні в інтерв'ю журналістам у Києві, передає кореспондент УНН.

"Те що прослуховуючий пристрій встановлювався в кабінеті антикорупційного прокурора це не правда, ми це спростовуємо", - сказав Ситник.

Нагадаємо, 19 вересня Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою у внутрішньому дворі вкотре виявлено незаконно встановлені засоби негласного зняття інформації працівниками НАБ України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ спростувало інформацію про затримання детективів за "жучки у кабінеті" Холодницького

За вказаними подіями розпочато ряд кримінальних проваджень щодо вчинення тяжких службових злочинів, злочинів проти життя та здоров’я.

Нагадаємо, раніше у середу заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підтвердив УНН інформацію про те, що у САП хотіли поставити прослуховувальний пристрій. Відповідаючи на запитання про те, чи підтверджується інформація, що співробітники НАБУ хотіли встановити у нього новий жучок, Холодницький сказав: "Не в мене, а в САП".

Як повідомляв УНН, у березні у ЗМІ з'явилася інформація, що в кабінеті керівника САП Назара Холодницького знайшли "прослушку" - апарат, який нібито був прикріплений до акваріума у столі антикорупційного прокурора. У медіа були повідомлення, що "прослуховування" нібито могли встановити співробітники НАБУ за згодою Генпрокурора.

Пізніше Генпрокурор Луценко заявив, що ГПУ і НАБУ дійсно проводять слідчі дії щодо Холодницького.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП