sirskiy-virit-u-te-scho-ukrayina-zvilnit-bakhmut-zmi

Сирський вірить у те, що Україна звільнить Бахмут - ЗМІ

 • 477064 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. ЗСУ зможуть звільнити тимчасово окупований Бахмут Донецької області під час контрнаступу. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський в інтерв'ю ABC News, пише УНН.

Цитата 

Відповідаючи на питання журналіста видання, чи впевнений командувач у відбитті ключового міста Бахмут, він відповів: «Так, звичайно. Я впевнений».

Деталі 

Відносно повільне просування українських військ призвело до певних песимістичних оцінок перспектив контрнаступу. Насправді й українські чиновники, і військовослужбовці на місцях, а також багато незалежних аналітиків кажуть, що це все ще лише перша фаза, і те, що вони завжди знали, що буде важко.

Зараз Сирський контролює українські сили навколо Бахмута та на сході, де цього тижня українські війська просунулися на його південному фланзі.

«Ми всі хочемо досягти цього результату, але поки що все розвивається за планами, які були розроблені та затверджені», - сказав Сирський. «Я б назвав це природним процесом досягнення нашої перемоги без будь-якого тиску чи поштовху з боку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маляр про успіхи ЗСУ на фронті: Ми просуваємось, ворог - ні

Доповнення 

За словами західних офіційних осіб, обидві сторони зазнали великих втрат, зокрема на півдні, де росія досі проводила «відносно ефективні оборонні операції» у південно-східній Запорізькій області, повідомило Міністерство оборони Великобританії.

«Противник несе у вісім, а то й у десятки разів більші втрати, особливо за кількістю вбитих», — сказав Сирський.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сирський вірить у те, що Україна звільнить Бахмут - ЗМІ

     • 477064 переглядiв

    Ворог атакує Харківщину: чутно вибухи

     • 1125177 переглядiв

    У Краматорську пролунали потужні вибухи

     • 1574825 переглядiв