sirskiy-pereviriv-khid-pidgotovki-viyskovikh-do-provedennya-nastupalnikh-diy-minoboroni

Сирський перевірив хід підготовки військових до проведення наступальних дій – Міноборони

 • 599511 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Командувач Східного напрямку генерал-полковник Олександр Сирський перевіряв хід підготовки штурмових загонів до проведення наступальних дій в рамках оборонної операції. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, пише УНН.

Деталі

За її словами, військові відпрацювали способи подолання загороджень різних типів, які встановлюються противником перед переднім краєм оборони. Також тренувалися в захопленні позицій та обʼєктів противника в ході наступу, відпрацьовували тактику дій штурмових груп.

Під час перевірки Командувач Сирський спілкувався з командирами штурмових загонів. Говорив з ними щодо використання досвіду ведення бойових дій, нових форм та способів виконання завдань, а також низку інших питань, повʼязаних з забезпеченням дій наших військ.

За її словами, Сили оборони діють в умовах переваги ворога по кількості людей та озброєння, тому сила українських військових в професійності.

Доповнення

За даними Генштабу, Сили оборони продовжують ведення наступу на Мелітопольському та Бердянському напрямках, стримують наступ російських військ на Лиманському, Авдіївському та Маріїнському напрямках. Російські окупанти зосередилися на недопущенні просування українських військ на Оріхівському напрямку.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Полтавщині зносять старе єврейське кладовище

     • 1073662 переглядiв