ukenru
sinoptiki-rozpovili-yakoyu-bude-pogoda-do-kintsya-tizhnya

Синоптики розповіли, якою буде погода до кінця тижня

 • 21736 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. У перші дні серпня на українці очікує мінлива хмарність, переважно без опадів, але 4 серпня можливі дощі в багатьох регіонах країни. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

1 серпня в Україні буде хмарно з проясненнями.

На Закарпатті, Прикарпатті та Одещині короткочасні дощі, подекуди грози, у Карпатах вночі місцями значні дощі; на решті території без істотних опадів, лише вдень на півночі Лівобережжя в окремих районах невеликий дощ.
Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 9-14°, вдень 18-23°; у південній частині та на Закарпатті вночі 13-18°, на узбережжі морів до 21°, вдень 24-29°.

Також синоптики поперджають, що 1 серпня у південних, більшості східних та центральних областей надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Мінлива хмарність прогнозується на 2-3 серпня. 2 серпня в західних, північних та місцями центральних областях, 3 серпня у південній частині країни та Карпатському регіоні невеликі, вдень 3 серпня на півдні помірні короткочасні дощі, місцями грози; на решті території без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 9-14°, вдень 18-23°, в західних та центральних областях до 26°; у південній частині та на Закарпатті вночі 12-17°, на узбережжі морів до 20°, вдень 24-29°.

4 серпня у південній частині, східних та в більшості центральних областей грозові дощі, місцями значні, у північних та західних областях вночі без опадів, вдень невеликі короткочасні дощі; 5 серпня в Україні без опадів, лише вночі у Приазов'ї, вдень на заході та півночі країни місцями невеликий короткочасний дощ.
Температура вночі 9-15°, вдень 19-24°, на півдні до 27°.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики дали прогноз погоди на серпень

Українські Національні Новини

Суспільство