ukenru
sinoptiki-dali-prognoz-pogodi-v-ukrayini-do-seredini-tizhnya-2

Синоптики дали прогноз погоди в Україні до середини тижня

 • 22158 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. До середини поточного тижня по Україні очікується дощова погода, подекуди зі снігом та мокрим снігом. 2 лютого певні температурні контрасти - впродовж доби від 15 градусів морозу до 10 градусів тепла. Уже до середини тижня очікується підвищення температури. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

Деталі

За прогнозом синоптиків, завтра, 2 лютого, у південно-східних областях та Криму дощі; вночі пориви вітру 15-20 м/с; температура протягом доби 3-10° тепла. На решті території без опадів, на дорогах ожеледиця, у центральних, північних та Харківській областях вночі місцями невеликий сніг; температура вночі 0-6° морозу, у північній частині 8-15° морозу; вдень від 1° морозу до 4° тепла, на Прикарпатті до 8° тепла, у північних областях 1-6° морозу.

3 лютого у західних та північних областях невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без істотних опадів, 4 лютого в більшості областей дощ; підвищення температури вночі до 2° морозу - 4° тепла, вдень до 2-8° тепла, на крайньому півдні, Прикарпатті та Закарпатті 10-12° тепла.

На Київщині завтра вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 8-13° морозу, вдень 3-6° морозу.

Доповнення

З 27 січня з півдня на територію України перемістився активний сніговий циклон, який призвів до надзвичайних ситуацій в південній частині території країни.

Починаючи з 29 січня спостерігалося переміщення циклону в центральні та північно-східні області. Одночасно в західних областях розпочалися опади в вигляді снігу.

Наразі циклон накрив пів країни. Від 2 до 5 см снігу випало у Чернівецькій, Вінницькій, Київській, Кіровоградській, Черкаській, Одеській, Полтавській, Харківській, Дніпропетровській та Луганській областях. Дощ з мокрим снігом в Миколаївській, туман у Волинській і Рівненській областях.

Українські Національні Новини

Суспільство