ukenru
sini-printsesi-diani-vshanuyut-yiyi-pamyat-u-simeynomu-koli

Сини принцеси Діани вшанують її пам’ять у сімейному колі

 • 14597 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Страшна катастрофа 31 серпня 1997 року забрала життя однієї з найважливіших постатей минулого століття – принцеси Діани або ж Леді Ді, як називали її шанувальники. Про це повідомляє УНН з посиланням на Mirror.

Сьогодні у 21-річницю смерті принцеси Діани у Великій Британії не заплановано участі її синів у будь-яких офіційних заходах. Принц Гаррі та принц Вільям проведуть цей день з дружинами та іншими членами своєї родини за закритими дверима.

Варто додати, що у минулому діти Діани також не проводили офіційних заходів у цей день, а проводили його у приватній атмосфері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лондоні підготували план дій на випадок смерті Єлизавети II – ЗМІ

Довідка УНН: принцеса Діана - британська шляхтянка з родини Спенсер-Черчилль, до якої належали герцог Мальборо та Вінстон Черчилль, донька графа Джона Спенсера, віконта Елторпа, та Френсіс Рут Рош.

Перша дружина принца Уельського Чарльза.

31 серпня 1997 року в Парижі автомобіль, в якому леді Діана і Доді аль-Файєд намагалися втекти від переслідування папараці, розбився. Сталось це через величезну швидкість, на які їхав автомобіль, через що він в’їхав у тунель перед мостом Альма на набережній Сени і врізався в опору.

Нагадаємо, спадкоємець британського престолу герцог Кембриджський Вільям і його брат принц Гаррі встановили у Лондоні пам'ятник своєї матері, принцеси Діани. Спорудження монумента приурочено до двадцятої річниці її смерті.

Українські Національні Новини

Новини Світу