ukenru
simyam-zagiblikh-u-knyazhichakh-viplatyat-po-700-tis-grn-a-geraschenko

Сім'ям загиблих у Княжичах правоохоронців виплатять по 700 тис. грн – А.Геращенко

 • 8532 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Сім'ї загиблих у с.Княжичі Броварського району Київської області правоохоронців отримають компенсацію у розмірі 700 тис. грн, повідомив на брифінгу радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає кореспондент УНН.

"Закон передбачає, що вразі, якщо правоохоронець загинув при виконанні своїх обов'язків, а всі представники всіх трьох служб МВС, дотримувались своїх інструкцій і своїх обов’язків, то звичайно їм буде видана компенсація. Вона складає, якщо я не помиляюсь біля 700 тис. грн",- сказав А.Геращенко.

Він додав, що також буде розглянуте питання про виділення квартир сім'ям загиблих у с.Княжичі правоохоронців, які не мають свого житла.

Нагадаємо, у селі Княжичі Броварського району Київської області загинули два поліцейських-розвідники, два співробітника ДСУ і один співробітник КОРД.

Як повідомляв УНН, у селищі Княжичі Броварського району сталася стрілянина між співробітниками поліції, в результаті якої загинуло 5 правоохоронців.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що внутрішнє розслідування по факту перестрілки між палійськими біля Броварів внаслідок чого загинуло п’ять правоохоронців, буде всебічним і чесним.

Українські Національні Новини

Суспільство