ukenru
simom-lyudyam-ogolosili-pidozru-za-napad-i-roztroschenu-mashinu-aktivistiv

Сімом людям оголосили підозру за напад і розтрощену машину активістів

 • 15756 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Сімом зловмисникам, які у Києві напали на представників громадських організацій та розтрощили їх машину, оголошено підозри. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

"Київською місцевою прокуратурою № 1 спільно з Голосіївським УП ГУ НП у місті Києві затримано групу осіб, які зухвало напали на представників громадських організацій... На даний час сімом зловмисникам оголошено про підозру за ч. 2 ст. 187 КК України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). До Голосіївського районного суду міста Києва скеровано клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають", - вказали у прокуратурі.

У відомстві нагадали, що злочин стався у Голосіївському районі столиці. Зловмисники підрізали автомобіль активістів, які здійснювали громадський контроль за незаконним видобутком піску з річки Дніпро, силоміць витягнули потерпілих з автомобіля, повалили на землю, та, застосовуючи сльозогінний газ, зброю та фізичну силу, викрали у них особисті речі, техніку та грошові кошти. Після чого розтрощили автомобіль активістів та втекли з місця злочину.

За результатами оперативних заходів та слідчих дій правоохоронці встановили порушників та затримали їх.

За вчинене молодикам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, дев'ять людей доставили до поліції через напад на журналістів у Голосіївському районі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП