ukenru
simokh-osib-vzyali-pid-vartu-za-pobittya-politseyskogo-na-stolichniy-oboloni

Сімох осіб взяли під варту за побиття поліцейського на столичній Оболоні

 • 9248 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Суд взяв під варту сімох осіб, які підозрюються у побитті поліцейського в Оболонському районі столиці. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва, передає УНН.

"На цей час сімох нападників встановлено, їм повідомлено про підозри за скоєння злочинів, передбачених ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зараз проводять необхідні заходи для встановлення інших учасників бійки. А потерпілий поліцейський перебуває на лікуванні.

Як зазначили в поліції, подія трапилася в ніч з 24 на 25 липня в Оболонському районі.

"Співробітник відділу кримінальної поліції Оболонського управління під час виконання службових обов’язків став свідком конфлікту між групою осіб. Намагаючись розборонити агресивних молодиків, поліцейський спершу зробив їм зауваження. Однак замість того, аби заспокоїтися, фігуранти напали на правоохоронця.

Оперативнику довелося застосувати травматичний пістолет – він вистрілив в повітря. Але хтось із юрби вдарив потерпілого пляшкою по голові, від чого той знепритомнів. Підозрювані, користуючись безпорадним станом поліцейського, забрали його речі та втекли", - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, у курортній Затоці одесит напав на поліцейського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП