sili-oboroni-vidbili-ataki-voroga-na-limanskomu-avdiyivskomu-ta-mariyinskomu-napryamkakh-rechnik-genshtabu

Сили оборони відбили атаки ворога на Лиманському, Авдіївському та Маріїнському напрямках – речник Генштабу

 • 311020 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Протягом минулої доби армія рф робила спроби наступу на Лиманському, Авдіївському та Маріїнському напрямках. Українські військові відбили атаки ворога. На Мар’їнському напрямку тривають важкі бої, повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов у коментарі, оприлюдненому у п'ятницю Military Media Center, пише УНН.

Деталі

За його словами, на Лиманському напрямку протягом минулої доби, за підтримки авіації, противник робив спроби витіснити українські війська із займаних позицій в районі західніше Кармазинівки Луганської області, але успіху не мав.

На Авдіївському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Первомайського Донецької області. Противник завдав авіаударів в районах Новокалинового та Авдіївки Донецької області.

На Мар’їнському напрямку, під ворожими вогнем артилерії, українські військові відбили атаки в районі міста Мар’їнка. Ворог завдав авіаційного удару біля Красногорівки. За словами Ковальова, там тривають важкі бої.

Доповнення

Авіація сил оборони за минулу добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу противника та 1 – по зенітно-ракетному комплексу ворога. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ у ранковому зведенні, 7 липня.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Над Миколаївщиною вночі збили 5 ворожих «шахедів»

     • 222762 переглядiв

    Зеленський та Ердоган зустрінуться сьогодні в Стамбулі

     • 845111 переглядiв