sili-oboroni-na-pivdni-mali-uspikh-na-napryamku-urozhayne-priyutne-ta-verbove-malyar

Сили оборони на півдні мали успіх на напрямку Урожайне, Приютне та Вербове - Маляр

 • 302656 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Сили оборони України на півдні мали успіх на напрямку Урожайне, Приютне та Вербове і закріплюються. Про це заявила у середу заступниця міністра оборони Ганна Маляр, пише УНН.

Цитата

"Південь. Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках. У напрямку Урожайне, Приютне та Вербове наші оборонці мали частковий успіх. Зараз закріплюються на досягнутих рубежах", - вказала Маляр у Telegram.

Деталі

При цьому заступниця міністра вказала, що рротивник вів безуспішні наступальні дії в районі Новокалинове, Сєверне, Новомихайлівка та Старомайорське. "Наші бійці не залишають ворогу шансу на просування та повернення втрачених позицій", - наголосила вона.

"І на Сході, і на Півдні ворог зараз несе значні втрати в особовому складі, озброєнні та техніці. Наші сили оборони за ці дні дуже суттєво знизили наступальний та оборонний потенціал ворога і не дають йому реалізувати плани", - підкреслила Маляр.

Доповнення

Маляр повідомила, що ворог має на меті вихід до Куп'янська, створив наступальне угрупування і намагається просуватися, але безуспішно.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Севастопольську бухту вкрило димом: в Криму "бавовна"

     • 591613 переглядiв

    На Одещині через спеку стався замор риби

     • 458710 переглядiв