sili-oboroni-blizki-do-velikogo-uspikhu-pid-chas-kontrnastupu-golova-rozvidki-yestoniyi

Сили оборони близькі до великого успіху під час контрнаступу – голова розвідки Естонії

 • 388659 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Дії Сил оборони під час контрнаступу і ознаки ускладнень російських військ свідчать про те, що найближчим часом ЗСУ можуть розраховувати на великий успіх на фронті, вважає глава голова розвідцентру Сил оборони Естонії полковник Марго Гросберг, пише ERR, повідомляє УНН.

Деталі

На брифінгу в Міністерстві оборони Гросберг розповів про тактику ЗСУ зі знищення командних пунктів і логістичних центрів російських військ точковими ударами, про успіхи в районах під Бахмутом. Також про те одни із російських генералів каже про вичерпання російських резервів.

Цитата

"Усе це говорить про те, що українці близькі до великого успіху", - сказав Гросберг.

Він також розповів про те, що українським підрозділам під Бахмутом вдалося захопити ключові ділянки місцевості на півночі і півдні від міста.

За його словами, це дає змогу вести артилерійський обстріл утримуваного російськими військами міста і контролювати дороги, що ведуть до нього. Це, за словами Гросберга, ускладнює постачання розташованих там російських підрозділів.

Доповнення 

Українські війська мають успіх на Бахмутському напрямку. Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов у коментарі, наведеному у п'ятницю Military Media Center.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    З території білорусі виведені майже всі військові рф - ДПСУ

     • 311228 переглядiв