ukenru
silami-oboroni-vidpratsovano-15-aviatsiynikh-udariv-po-vorogu

Силами оборони відпрацьовано 15 авіаційних ударів по ворогу

 • 117548 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Силами оборони по ворогу відпрацьовано 15 авіаційних ударів та 230 вогневих завдань. Про це повідомляє УНН з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Цитата

"Обстановка на південнобузькому напрямку лишається напруженою та динамічною у розвитку. Сили оборони тримають зайняті позиції та ініціативу в веденні бойових дій. Противник продовжує активну оборону, віддаючи перевагу контрбатарейній боротьбі. Наносить вогневе ураження по наших позиціях із застосуванням авіації, реактивних систем залпового вогню, важкої артилерії та мінометів", - йдеться в повідомленні.

Деталі

В ОК "Південь" наголосили, що продовжуючи техногенні провокації та психологічний терор мирного населення тилових регіонів, надвечір окупаційні війська знову вдарили реактивними системами залпового вогню по Марганецькій громад в Нікопольському районі. Масштаби пошкоджень уточнюються, попередньо, постраждалих нема.

Протягом бойового дня ворог 5 разів атакував вздовж всієї лінії фронту та по прилеглих населених пунктах штурмовиком та гелікоптерами.

"Силами оборони по ворогу відпрацьовано 15 авіаційних ударів та 230 вогневих завдань по районах зосередження на той момент ще живої сили та техніки, по опорних пунктах та засобах протиповітряної оборони", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

Українські військові знищили щонайменше 50 російських окупантів, два танки, три крупнокаліберні гаубиці типу "Мста" та міномет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські захисники знищили 11 дронів-камікадзе "Shahed-136"

Українські Національні Новини

Кримінал та НП