ukenru
sicheslavski-desantniki-prodovzhuyut-znischuvati-rosiyskikh-okupantiv-na-donechchini-vrazhayuche-video

Січеславські десантники показали, як знищують окупантів на Донеччині

 • 92449 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. На Донецькому напрямку тривають запеклі бої з російськими окупантами. Січеславські десантники показали, як знищують ворогів. Про це повідомляє УНН з посиланням на Десантно-штурмові війська Збройних сил України.

Цитата 

"Воїни 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади десантно-штурмові війська Збройних сил України розповідають про бойову службу та знищення російських окупантів на Донецькому напрямку", - ідеться в повідомленні.

Ситуація на Донбасі 

Російські окупанти за минулу добу обстріляли 25 населених пунктів Донецької і Луганської областей. Загинуло щонайменше чотири цивільних особи, ще четверо людей поранено.

Головного командувача російського вторгнення в Україну генерала Олександра Дворнікова усунули від командування.

Українські захисники і захисниці зі складу угруповання Об’єднаних сил відбили 13 атак ворога. На 2 локаціях ще тривають бої. Уздовж усієї смуги оборони ворог застосовує бойову авіацію, реактивні системи залпового вогню, ствольну артилерію великих калібрів, танки, міномети різних систем, завдає ракетно-бомбових ударів по цивільних об’єктах інфраструктури, мирних житлових кварталах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП